CINCINION е иновативен козметичен бранд, създаден в България, който има за цел да разкрие и оползотвори пълния разкрасителен потенциал на суровините от охлюви. Всеки един от нашите продукти за грижа за кожата съдържа 100% чист лиофилизиран концентрат от слуз и хайвер на охлюви от вида Helix aspersa maxima, които се отглеждат по екологичен и етичен начин в нашата собствена ферма. В резултат на това ние можем да гарантираме произхода, качеството и количеството на вложените в продуктите суровини, без да бъдат използвани добавки или консерванти.

Продуктовите формули са разработени в тясно сътрудничество с дерматологични специалисти, основани на доказани резултати и произведени по утвърдени стандарти. Съставът на кремовете следва най-новите тенденции в козметичната индустрия, като добавените биоактивни съставки допълват основното действие на хайвера и слузта от охлюви. Така получената комбинация от хранителни вещества притежава изключителни регенеративни свойства, в следствие на което кожата на лицето възстановява своята еластичност и гладкост, а образуването на бръчки, мимически линии, акне, розацея или старчески петна намалява.

Premium Detox е “младежката” серия продукти за грижа за кожата на CINCINION, която има комбиниран детоксикиращ и хидратиращ, но и щадящ кожата на лицето ефект. Освен че съдържа лиофизирани слуз и хайвер от охлюви, всеки един от козметичните продукти е допълнително подсилен с подхранващи кожата растителни масла, алантоин и овлажняващия комплекс PatcH2O™. CINCINION Premium Detox предлага цялостна 24-часова грижа за лицето, шията и нежната кожа около очите, като освежава и видимо подмладява кожата на лицето.

Продуктите са дерматологично тествани и приложими независимо от типа кожа.